neděle 23. září 2012

Prázdniny jsou u konce

Zítra začíná nový semestr a tak zde můžu vypsat co jsem zase všechno neudělal, nesplnil, jak jsem zase nikde prakticky nebyl, nic nevydělal, trpěl... ale neudělám to - raději zde shrnu to, co jsem všechno stihl, udělal a naučil se ;)

Publikoval jsem minimálně jednu povídku, rozepsal pár dalších a hlavně uspořádal druhý ročník literární soutěže - Malá povídková s chodícími mrtvolami, které se zúčastnil pro mě nečekaný počet lidí a tak už se nemohu dočkat třetího ročníku. Taktéž jsem napsal hromádku článků pro blog a různá jiná místa.

Byl jsem již na druhém ročníku konference Barcamp, podíval jsem se na finále herního turnaje Asus Finals a organizoval a hlavně se zúčasnil skvělého Letního Zombie Kempu. Navštívil jsem i jednu párty, 2x fotovýstavu Jiřího Kolbaby a zašel na hamburger ze slevového serveru.

Natočil jsem svůj první "velký" hudební videoklip a sestříhal svůj černobílý videoklip pro norskou kapelku. Dalé jsem s jedním kolegou natáčel pár videí o hardware a nějaké další drobnosti. Na Quite jsem kromě infografiky ani nešáhl. Samozřejmě jsem udělal stovky různých fotografií.

Dohrál jsem Titan Quest a pár mnohahodinových her v Civilization 5, pařil na Onlive, umíral v multiplayeru Fallout Tactics, trochu testoval Battlefield 3 a většinově prohrával v Magicích a vypátral cca 5 kešek

Naprogramoval jsem jednu celou hru (Veselý Kombajnista), rozpracoval jeho "full" verzi a hardcore scifi rpg. Občas jsem i pracoval i na pár webových stránkách.

Naučil jsem se trochu švédsky a nově si pořídil další knihu, tzn. své znalosti budu rozvíjet i nadále.

Přečetl hromadu knih (zde + Alenka, Den Trifidů atd) a viděl nespočet filmů (+ ještě jeden takový článek).

Teď ke konci si pořídil nový tablet a testoval jeden androidí telefon.

Chodil jsem na procházky se psíkem, budoval koupelnu, snil, plánoval budoucnost a 
hodně se flákal.

Co vy? Bavili jste se? Cestovali? Programovali? Kreslili? Zpívali? 

3 komentáře:

  1. To vůbec není špatný skóre! Rozhodně to nepůsobí dojmem, že bys toho stihl nějak málo.
    Jakou další knihu ke švédštině sis pořídil?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dostal jsem k narozeninám malinkatou Švédskou Konverzaci od Lingea - když si to tak pročítám, tak mě ta výslovnost dost často udivuje a nejvíc u těch slovíček která už umím :)

    A ještě trénuji na http://www.babbel.com/ , kde jsou slovíčka i věty, čtená rodilými mluvčími, takže se tam dá něco pochytit ;)

    Uvidíme, jak dlouho mi to nadšení ještě vydrží :D

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, tak tu konverzaci mám taky:)Na tu výslovnost bacha, ona je dost ošemetná. Někdo třeba čte sk jako ch, někdo jako š. To záleží na tom, odkud je, a pro nás, co se to učíme, je to trochu matoucí:D

    OdpovědětVymazat