čtvrtek 31. května 2012

Kompletně odevzdáno a skoro i doděláno

Bakalářku jsem již vyběhal minulý týden a bohužel jsem byl donucen odevzdat dvě kopie, aby se na ni mohlo prášit ve dvou archívech naráz - naštěstí jsem si udělal jednu pro sebe, takže jsem měl co odezvdávat... nuže, takže nemám práci žádnou a půl tisíce taky ne. Co se dá dělat? Nic. 

Právě jsem donesl s tiskárny semestrální práci na téma:"Umělá inteligence v počítačových hrách". Zítra v sedm ráno ji na zkoušce z umělé inteligence odevzdám a příští týden v úterý úspěšně složím Právo (tedy pokud budou mé znalosti z trestního, autorského, průmyslového, hospodářského, občanského a dalších možných oblastí práv dostatečné, páč si tady někdo zase řekl:"Ostatní to mají sice rozděleno na více semestrů, ale informatici to zvládnou všechno naráz" :D ) a bude... bude hotovo, pohodička ;) 

A aby tenhle "článek" nebyl tak úplně zbytečný, přiložím fotografii - moc se mi stýská...

3 komentáře:

  1. Gratuluji. Je to bezva, že to máš komplet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To mě dost zajímá, kde se to dá přečíst?

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím nikde, a trochu se začínám bát, že to ještě nějakou dobu nepůjde - protože se práce obhajuje u státnic a k těm letos nejdu.

    Ovšem, nečekejte od toho nic úžasného, teoretická část je spíše jen shrnutím různě dostupných informací o hrach, historii, teorii, tvorbě a trochu i enginech.

    OdpovědětVymazat