úterý 17. dubna 2012

Česká Zombie komunita v novém

Před pár lety jsem se zaregistroval na jedno malé fórum s několika uživateli a rychle si ho oblíbil. Nastalo i  dlouhé období kdy mělo jen dva pravidelné návštěvníky (mě a zakladatele) - nevzdaly jsme to a naopak to vzaly jako možnost povstat z popela jako dávný Fénix. A skutečně se povedlo! Lidé začali přibývat, diskutovat, fórum se měnilo, pořádaly jsme drobné soutěže, spustily gamifikaci a chystáme sraz... Jenže to všechno přivedlo hosting od webu zdarma na pokraj šílenství - ne, že by nám tedy někdy fungoval stabilně, ale nutnost odesílat příspěvek třikrát nebo rovnou úplná nepřístupnost... je už příliš.

Takže jsme dlouho připravovaly novou verzi a z hostingů se rozhodly pro Endoru. Zkoušely jsme různé systémy a možnosti a nakonec se dostaly ke stejnému punBB fóru, ale v nové verzi a s funkčně řešenou úvodní stránkou. Tuto neděli jsme se rozhodly to konečně spustit, i přes absenci některých prvků a vlastní grafiky. 

Nejsme velká komunita, ale pokud máte zájem o nemrtvé, přežití v přírodě nebo třeba postapo kulturu - máme Vám co nabídnout.

www.zombie.4fan.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat