úterý 2. září 2014

Střelnice

aneb povídání o tom, že střelba z útočné pušky v Call of Duty je opravdu trochu jiného než ve skutečnosti. :)

Před nějakou dobou jsem měl sice možnost vystřelit s revolveru, ale tentokrát jsem dostal do ruky dostal trochu větší kanóny. Zbraně a válčení nemám zrovna v lásce, ale mám pocit, že mi to stou útočnou puškou docela sluší. Viz fotografie.



Pokud jste ještě nikdy nestříleli tak vás jednoznačně překvapí rachot, který tyhle hračky vydávají. Určitě vás zaujme váha a materiály, kor když jste třeba někdy předtím drželi kuličkovku... Vskutku se to pronese a vůbec si nechci představovat, že bych se s tím měl někde vláčet s plnou polní na zádech. 

Nejvíce mě ale dostala vlna horkého vzduchu, která vás u některých silnějších zbraní ovane po každém výstřelu. A to i když stojíte metr/dva od střelce. 

Byl to zajímavý zážitek s fajn lidmi a navíc to byla jedna z položek na mém slavném seznamu. Takže paráda. Rozhodně vám doporučuji si to taky vyzkoušet. :)








2 komentáře:

  1. Sluší :) mě to nikdy nelákalo, ale nedávno jsem to viděl na Slevomatu, tak sem si říkal, že do toho půjdu. Uvidíme :)

    PS. zmigruj na wordpress, tady ty komentáře jsou peklo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já to měl v podstatě skrze Zombie komunitu/Brahmínu, taková menší akce... Prostě jsem byl pozván jako čestný host. :D

      Wordpressu mám v poslední době více než dost... Ale popravdě jsem s Bloggerem docela spokojen i když má určitě své mouchy. :)

      Vymazat