úterý 2. července 2013

Drobný Hardcore Survival

Udělali jsme si s kamarádem takový menší výlet, čundr, procházku či jak tomu chcete říkat, jehož součástí bylo nalezení několika pokladů a samozřejmě přespání v kruté divočině. Počasí nám přálo ale nakonec jsme byly zastiženi asi dvanáct hodin trvajícím deštěm. Střecha našeho skromného (a špatně postaveného) přístřešku se brzy začala plnit vodou a já byl tímto "bazénem" vytlačen ven a užil si asi nejmokřejšího noc mého života. S prvními ranními paprsky kolem páté hodiny jsem se už začal třepat zimou, tak jsem vyskočil na nohy, oblékl si kompletně mokré oblečení a pokračoval v neovladatelném drkotání zuby. 

Po nějaké době se probudil i kolega, který si noc užil v suchu zatlačen do pevné stěny našeho velkolepého architektonického díla. Tak jsem mu pomohl se vyprostit a poté jsme se beze slova rozhodli vzdát naděje na pokračování našeho výletu, čundru, procházky či jak tomu chcete říkat. Cesta do civilizace byla mokrá a dlouhá... 

Po pár hodinách, když už jsem ležel ve vyhřáté posteli samozřejmě přestalo pršet ale i tak jsem se v ní společně s čajem a piškoty rozhodl strávit následující dny. :)

Pár foteček pro navození atmosféry.

Pár poznatků, které možná budoucím i aktuálním generacím jednou zachrání život:
  1. 1. Plachta je super, ale když ji nemáte nad sebou tak je k ničemu.
  2. 2. Pláštěnka je super, ale když si ji oblečete teprve až jste komplet mokří tak je k ničemu.
  3. 3. Skvělý spacák je super, ale i ten po několika hodinách na dešti začne trpět.
  4. 4. Jíst pseudoohřáté fazole dvaceti centimetrovým nožem v poloze plodu, mokrý a téměř po tmě není žádná sranda, takže příbor sebou. 
  5. 5. Když rosničky hlásí, že na devadesát procent bude pršet, tak pravděpodobně bude pršet. 
  6. 6. Před spaním do sebe netlačte pivo, kor když prší. 
  7. 7. Obléct si na sebe ráno kompletně mokré oblečení není nic příjemného (kdo by byl řekl, že to během noci pod plachtou neuschne?), takže alespoň část náhradního oblečení také sebou. 

Na závěr samozřejmě jedna drsňácká.... :D



Žádné komentáře:

Okomentovat