pondělí 18. června 2012

Quite je jednička!

Možná to pro někoho může být překvapující ale je to tak! Quite, jakožto nezávislý hudební pořad dávající prostor převážně českým kapelám se už delší dobu vyskytuje na předních příčkách vyhledávačů ;)

Při výrazu "hudební pořad"
  • Google - 1. místo
  • Bing - 2. místo
  • Yahoo - 6. místo
  • Seznam - 15. místo, ale Seznam je na tom s vyhledáváním obecně špatně :)


Pořadu se stále zvyšuje sledovanost, ta průměrná je aktuálně kolem 275 při počítání všech dílů - tedy i těch, kde není žádná kapela, což nemusí vyznít nijak úžasně - ale původní záměr bylo dostat se na dvě stě diváků na jeden díl. Což se u většiny (těch kde je kapela) podařilo překonat a některé mnohé míří i do dvojnásobných čísel a víc. Jeden, odvysílaný již před rokem, brzy překoná tisícovku. 

Jasně, nemusí se to zdát jako velká čísla a velice snadno by se daly zvýšit - stačilo by se věnovat komerci, ale jak jsem tu psal posledně - stále se chci věnovat nezávislým, neznámým, dobrým, alternativním atd. kapelám a to hold znamená, že se v brzké době do televize nedostanu :) Každopádně mě ale mrzí, že se mi nepodařilo navázat spolupráci z žádným webem (ani se toho žádný hudební web sám nechytl) a nevyšla spolupráce s jedním rádiem... 

Nevadí, aktuálně běží o pořadu krátký dotazník v němž se můžete vyjádřit -> Zde

Aktuálně přemýšlím, jak pořad dál rozvinout a zlepšit takže pokud máte nějaký kloudný nápad.

A samozřejmě poctivě sledujte na www.quite.cz, na facebooku nebo na youtube.






Žádné komentáře:

Okomentovat