úterý 6. září 2011

Dva roky bloggerem

Už je to přes dva roky co jsem založil tento blog. Mezi tehdejší důvody patřila touha zlepšit se v písemném projevu, mít možnost někam blejt své myšlenky a názory a vydělat prachy na adsense :D.

Dnes se již dá snadno vyjádřit třeba pomoci facebooku či twitteru, ale mě tyto možnosti moc nevyhovují - je tam pro mě trochu málo místa, texty se hned ztratí v ostatním bordelu a taky nemám potřebu spamovat všechny. Takže je pro mě blog ideální volba.


Každopádně jsem do paměti mého blogu dal celkem 115 záznamů a 90 jsem jich zveřejnil. Mé nejčtenější články jsou například:
  • Tablet PC - recenze (500+), 
  • Dealxtreme - obchod snů? (cca 300) 
  • a warez.4fan.cz - hry zadarmo (200+). 

Nejvíce přístupů mám s firehead.cz, velkého chytráka a jednoho webu o androidu (odkaz na můj nejčtenější článek) a maximálního počtu návštěv jsem dosáhl v červnu 2011 (600+). Jinak se návštěvnost drží mezi 400-500 měsíčně, což mi na osobní blog přijde docela fajn.

A o čem tu vlastně blekotám? 
  •  Nejvíce textu pojednává asi o mém životě a to hlavně studiu, zábavě a podobných nezajímavých tématech. 
  • Druhé místo zabírají “ostatní” - tedy různé zajímavosti o operačních systémech, vyhledávání, hardware, bombách či superstar.  
  • Na třetím je jednoznačně vývoj - ať už se jedná o povídání o připravovaných hrách, tipu na dabing, vývoj pro iOS. 
  • Pak následují hry, filmy a knihy.

Je toho prostě dost a snad se mi bude dále dařit zlepšovat kvalitu, snižovat počet chyb a zvyšovat zajímavost příspěvků...


Ps: nové rozhraní mi zamítá nastavit text do bloku :(

2 komentáře:

  1. Kdo by to byl kdy řekl, že se staneš úspěšným bloggerem :D

    OdpovědětVymazat
  2. :D No, já věřím, že to půjde ještě časem nahoru ;)

    OdpovědětVymazat