středa 27. října 2010

Rozvraceč komunity??? Opravdu jsem tak hroznej?

Je to tak poslední dobou se na webu docela často setkávám s kritikou mé osoby... beru, že se někteří jedinci nedokážou smířit s tím, že všechny projekty nechválím ale naopak upozorňuji na chyby.... to jsem přecházel s lehkým humorem... páč když je obrázek hnusný a absolutně se nehodí ke zbytku, tak to prostě napíšu... proč to dělám? Protože chci aby si to tvůrce uvědomil a vylepšil to, když to nikdo jiný neřekne... Proč? Protože si myslím, že od toho vývojářské komunity jsou... ale teď jsem se dozvěděl, že jsem nějaký rozvraceč komunit, že nic nedělám a jsem neschopný...

Opravdu mé mnohaleté psaní návodů, pomáhání lidem na fóru, e-mailu, návštěvní knize na mém webu a poslední dobou na ICQ... na které si najdu čas i když mám spoustu důležitějších věcí, vede k rozvracení komunity?

Nebo to, že se poctivě účastním všech soutěží? I když na to nemám náladu, a nebaví mě to... vždy to dodělám, když se přihlásím... proč? Protože když něco napíši/řeknu snažím se to dodržet i za cenu mého utrpení a to ve virtuálním i skutečném životě...

Opravdu jsem neschopný, když se po nějakých šesti letech tvorby rozhodnu, že už mě nebaví dělat úplně vše a chci si to zkusit v týmu?

Opravdu je otázka:"Zkusil bys teda udělat pár levelů? Když jsi psal, že bys na to mohl mít čas", snaha ukousnout celou ruku?

Ano, opravdu mě přešla chuť cokoliv dalšího dělat...

5 komentářů:

  1. Souhlasim. A celkem nikde v tobe envidim problem :) Hold nektery lidi sere ze se umis ozvat a setrit :) To ale neni na skodu. Navic mi to pripada ze je to v posledni dobe od nekoho planovity, protoze i ja byl vyzvan at nekurvim komunitu, a ze se do ni nehodim. A to jsem mel jen mini debatu s Fiolou, ale v dusledku nic klicoveho, staci si to jen procist. Dale jsme se pak obcas handrkovali s Likim, ale to bylo vzdy o tom, ze kazdy mel jiny nazor naKrevetu, ale kazdopadne at to bylo jake koliv tak se aspon resilo nejake tema. Tak nevim ci si tedy zasluhujeme takove osloveni a v mem pripade i anonymy. Z beznych clenu jsem nikdy nikoho neurazil ani se s nikym nehadal, kdyz tedy pominu tu stanavo dcerku, kde jsem vehementne v te dobe hajil PacIna a i tak jsem sklidil kritiku od bezynch (l)useru, kteri zapominaji na moderatorska prava veta. No nic, nevim ci je to rozehrana hra a kdo se za tim vsim skryva v pozadi? Ze by nova konkurence? Nedivil bych se.

    OdpovědětVymazat
  2. To je přeci úplně normální. Však si vzpomeň na problém, kdy jsme ti kritizovali jednu akční hru. Už ani nevím, jak se jmenovala, ale figuroval jsem tam já, Fiola (ä možná pár dalších) proti tobě a celému fóru. Základní problém byl ten, že ta hra na to neměla a po pěti letech tvorby to vypadalo jako špatný vtip. Ale jakmile si to někdo dovolil říct, byl oheň na střeše... asi stejnej problém, jakej máš teď ty :).

    OdpovědětVymazat
  3. S.L.I.S - Jo, jenže ta hra tehdá byla do několika hodinové rychlousoutěžě, za to že po ní někteří chtěli aby byla dokonale vypilovaná, s luxusní grafikou, já nemůžu.. mimoto jsem ji nedávno hrál, a pořád si myslím, že svůj účel - být klasickou survivalovkou na body, splňuje dobře... je tam hodně krve, zvedá se obtížnost, obsahuje bonusy, přibývají nepřátelé... tehdejší kritika byla hodně nesmyslná ale naštěstí si pár lidí udělalo vlastní názor - ne jen převzetí od autority... byla z toho hádka jak hrom... a před tím to bylo podobné s Where are we?...

    a tady ty zkušenosti mě naučily vidět na mých projektech chyby, ještě před vydáním - tak je vidím i na cizích, a od té doby na ně poukazuju ;)

    Bohužel si to někteří vykládají špatně...

    OdpovědětVymazat
  4. No dřív mi tvoje kritika vadila,ale teď si myslím,že je dobré,když někdo prostě dokáže říct narovinu svůj názor.Aspoň si uvědomím co jsem udělal špatně a příště to třeba napravím.

    OdpovědětVymazat