neděle 29. srpna 2010

Natalia Sadness a debilita lidstva

Nejspíše jste o ní slyšeli, obyčejná holka, která si psala svůj růžový blogísek, jako stovky dalších, jenže jednoho dne natočila video... a dál to znáte... jenže teď se nebudu věnovat ani tak jí, jako dementům, co chodí na její blog psát zprávy tohoto typu:

"Ty krávo blbá, nikoho nezajímáš! Zalez."
A to je jen jemná ukázka, toho co posílají.

Může mi někdo vysvětlit, proč člověk navštěvuje blog někoho, kdo ho vůbec nezajímá a ještě má potřebu na něm nechávat komentáře? A může mi někdo vysvětlit, z jakého důvodu jsou takových lidí stovky? Proč to samé nikdo nechodí psát na můj blog? Přece je taky nezajímám. Nebo snad ano a vyjadřují to tím, že se sem nechodí? Je to velice podobně dementní jako u lidí co nenávidí Microsoft, ale na otázku:"Používáš Win?" odpovídají "Ano." Dává takové jednání smysl? ne. Tedy pokud nemá nějaký záměr - např. snaha o získání pozornosti.

Ano, je to tak! Většina těchto lidí se na sebe snaží upoutat, protože nejsou absolutně ničím zajímaví, nedaří se jim a tak se snaží přiživit na někom jiném (a tím mu paradoxně zvýšit slávu) a tak vznikají různé parodie, lidé se u nich skvěle baví, rozesílají si je, ale to, že jsou mnohdy debilnější než originál, už je nezajímá. Hlavně, že se někomu vysmějí.

Ano jsou lidé, které patnáctiletá holka opravdu nezajímá, ale ti určitě nechodí na její blog, netočí parodie a nezakládají antifacebuky...

Doporučuji se mrknout na tento její rozhovor s Rudou s Ostravy, ve kterém dostala obálku s otázkami a ihned na ně odpovídá a některé jsou fakt drsné... Přesto se drží... Takže já ji fandím a doufám, že si nečekanou slávu užije a třebas i nějak smysluplně využije ;)

Ps: podobný článek jsem měl v plánu už při kauze Luštěla, ale tentokrát jsem to opravdu udělal ;)

1 komentář: