čtvrtek 29. července 2010

A-team a Predátoři


Není to nikterak originální, ale rozhodl jsem se zde představovat filmy, které jsem zhlédl v kině...

A-Team
Seriál jsem nikdy neviděl, a trailer mě kdovíjak nezaujal, ale na doporučení známého a toho, že mám béčka rád jsem se rozhodl zajít... byla to přehnaná vtipná akční podívaná, které k dokonalosti chyběla jen krev a alespoň trochu drsnější mluva.. nechápu systém ratingů, protože to, že je ve filmu postřílena hromada lidí a někteří i nepěkně uhoří asi nevadí, ale kdyby někdo řekl:"Do prdele!" tak by nastalo zlo... opravdu mi to kazilo dojem... ale jinak jsem si to docela dobře užil ;)

Predátoři
Tohle se mi líbilo, a docela jsem si tu užil.. horror jsem pravda ani nezahlédl, ale akce, příběh(spíše takový vývoj děje s ubíráním postav) i vtip, byl v dobře vyváženém poměřu... stejně tak postavy byly zajímavé a několika známímí herci (v hlavní roly - oscarovej pianista - Adrien Brody) dobře zahrané, a nebylo předem jasné v jakém pořadí opustí plátno... snad jen, ten zvrat v úmyslu jedné postavy byl trochu mimo, ale nešlo o nic závažného. Myslím, že každému kdo má rád scifi/predátory/akci by se to líbilo.

2 komentáře:

  1. A-Team rozhodně není béčko. Naopak. Já jsem čekal, že bude, ale v kině jsem byl naprosto mile překvapen, jak kvalitní a promyšlený film to je. Trochu nešťastně zůstal za ostatními letními velkofilmy.

    Predátory jsem ještě neviděl a ani se mi do kina moc nechce. Uvidím :).

    OdpovědětVymazat
  2. A já bych právě A-team jako akční béčko označil.. prostě pif, buf, bam, létající tank, vtipy, vybuchy, hlášky, prásk.. co jiného by v béčku asi tak mělo být? A příběh.. abych pravdu, řekl, tak si pamatuju, že tam šlo o kopírování peňez.. lehká (strašně neoriginální) romantika.. a záporáci, kteří byly prvně kladní... prostě klasika.

    OdpovědětVymazat