čtvrtek 8. července 2010

Graveyard

Jak jistě víte na krevetě proběhla další soutěž... Minule jsem udělal extremně těžkou hru o chlápkovy co chtěl spáchat sebevraždu a vaším ukolem bylo mu pomoct.. bohužel vaše snahy skončí většinou jeho podřezáním či skokem pod vlak. Bohužel tato umělecká hra s hlubokým smyslem zůstala veskrze nepochopena. Edgar zde: http://kreveta.net/souteze/kreveti-rychlosoutez-brezen-2010/edgar.rar

Takže tentokrát jsem vytvořil o pseudo akční rpg v ASCI grafice spojené se sokobanem a zombíky. Opět hodně těžkou a možná frustrující hru, ale tentokrát se dá v pohodě vyhrát.

Pokud chcete více zábavy s objevování tak toto nečtete:
Vaším úkolem nebude nic jiného než dotlačit magické koule ke správným dveřím, vzít magickou hůl a pomocí ní pomlatit všechny zombie a pak samotného nekromanta, problém ovšem nastává, že zbraň může snadno zabít i vás... že, koule můžete dotlačit do rohu, nebo se s nimi dotknout zdi, což se oboje rovná restartu.. (teď mě napadá, že jsem mohl přidat i zničení při srážce se zombie :D ). Nekromant vytváří další zombie, a navíc duchy kteří přilétnou na vaši pozici a pak tam hlídkují, když narazí do zdi tak zmizí.

Aby to nebylo tak obtížně máte k dizpocizi kouzlo magické zdi, které však používejte z rozmyslem, protože se sním můžete snadno zablokovat ;)

Takže pokud máte dostatek odvahy, zahrát si netradiční hru, stahujte zde: http://kreveta.net/souteze/kreveti-rychlosoutez-cerven-2010/graveyard.exe

Žádné komentáře:

Okomentovat