čtvrtek 21. listopadu 2013

Chátráme společně, nebo ne?

Snad protože zítra konečně odjíždím na vytoužený výlet do země zaslíbené - tedy Švédska, jsem si řekl, že o sobě dám zase jednou trochu vědět. Přecejen mám pocit, že můj blog (a nejen on) poslední dobou trochu chátrá. Proč?
 
Švédsko. Kdo mě zná tak ví, že o tom mluvím už pár let. Tak je to finální a zítra jedu do Goteburgu. Dá se říci, že vůbec poprvé za hranice našeho státu. Pochopitelně se na to docela těším a určitě pak nahodím reportáž. ;)
 
V práci mi byla předčasně ukončena zkušební doba... Takže jsem teď regulerní zaměstnanec. Asi nechtějí riskovat, že bych jim během těch posledních pár týdnů ze dne na den uprchnul za lepším. Teď už bych měl mít výpovědní dobu dva měsíce. Zatím jsem nevyčerpal všechno co se tu mohu naučit a i když se mi stale nelíbí pracovní doba (a cesta) a klidně bych ji zkrouhnul na polovic (:)), nemám si moc na co stěžovat - nesedřu se z kůže, dělám zajímavé věci, dostávám do ruky pěkné kousky a navíc mám často spoustu volného času.
 
Vývoj je takový jakože žádný. Trochu jsem si hrál s Inkspace, občas kouknu na nějaké webové (i jiné) technologie  či řeším nějaké srandy nějakých lidí. Ať už je to propagace webu, grafika ikon v mobilních aplikací nebo snaha někoho naučit céčko. Na tvorbu her nebo práci na webech prostě nějak nemám náladu.
 
Počítač jsem včera třeba ani nezapl a to nebylo nic vyjímečného. Když u nich toho sedíte prakticky devět hodin denně v obrovské šedé místnosti s hučícími hovadinami tak si pak radši zajdete na procházku, přečtete knihu a nebo si v klidu a bez rušení vychutnáte dobré jídlo.
 
Osobní rozvoj je stale na pochodu a včera se mi povedlo udělat další, řekl bych docela velký krok - alespoň pro mne - a to ani nemohu říci, že jsem nadšený ze samotné věci, ale spíše z toho, že jsem to zvládl. Nutno říci, že z toho mám docela dobrou náladu ještě dneska. Skutečně mě první myšlenka o sebevraždě napadla až teď*. :) :D
 
Tak uvidíme až dojde dopamin.
 
*kecám. Při cestě do práce jsem myslel na web, kde by byly návody jak se zabít a jak se tomu v případě zájmu vyhnout. :)
 
Zombie. Všichni se sice těšíme na druhé celorepublikové symposium, ale na fóru to poslední dobou moc nežije - což mě mrzí. Není to ale poprvé co se uklidnilo a pak vždy zase rozjelo, takže mě to tolik netrápí. Bohužel se na něj i já dostanu tak jednou za den.
 
Mohl bych toho napsat daleko vice, ale on by to stejně nikdo nečetl. :)
 
Co vy? Jak se máte?
 
 
 
 

2 komentáře:

  1. Držím palce s tou cestou. Moje zážitky už brzo zas sepíšu, takže se vše dozvíš;)

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si cestu. :-) A nevraždi se. :-) Byla by tě škoda.

    OdpovědětVymazat