sobota 5. října 2013

Bydlet na dvou místech zároveň

Přijdete si takhle domů a otevřete lednici... A hle! Věc kterou jste hledaly je sice v lednici ale v bytě, který se nachází ve vedlejší čtvrti... 

Prostě se stěhuji s bytu, kde jsem bydlel poslední rok. Prostor jsem tam měl opravdu malý - bydlel jsem přímo v kuchyni - takřka absolutní minimalismus :D. Jenže po roce už vás absence skříně, knihovny, jídelního stolu (na tom mám počítač) či noční rachocení lednice prostě tak nějak přestane bavit. Dobrá, nebudu lhát, protože teď co chodím do práce a tak tu stejně netrávím mnoho času, takže už ta "klaustrofobie" zase odešla do pozadí... 

Leč domluvil jsem se před časy s kamarády, že až si jeden z nich rozhodně pořídit byt tak budeme bydlet spolu (výpomoc s hypotékou) aby si do bytu nemusel zvát nějaké cizince. Takže tak. Z malého i když docela rekonstruovaného bytu se stěhuji do pěkné novostavby... Prostě do takové jak jsem si vždycky prohlížel na internetu. :)

Pokoj budu sice sdílet, ale na to jsem celoživotně zvyklý.

Stěhování není tentokrát okamžité a ještě alespoň další týden budu tam i tady. 

Aktuálně mi neběží computer a v novém bytě ho zatím ani nemám kam dát... Budu si kupovat pěkný prostorný stůl a už se těším až k němu zasednu (počítač plánuji mít v offline režimu) a pustím se s nadšením opět do práce na mých projektech. 

Jen jsem vám to chtěl napsat, kdyby to náhodou někoho zajímalo.


2 komentáře:

  1. Bezva, to ti přeju, v kuchyni to asi není přílíš velké žůžo labůžo..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale můžu říci, že když je člověk na takovém místě sám tak je to v pohodě... Tenhle víkend jsem ale sám na tom novém a abych pravdu řekl, tak je to trochu depresivní. Bude těch změn trochu více, tak snad to výjde. :)

      Vymazat