středa 4. září 2013

Konec prázdnin? Možná nebo spíše nikoliv.

Chtěl jsem napsal veselý článek shrnující tyhle prázdniny, ale hned od začátku se to táhlo v pseudodepresivním duchu... Takže ano, prázdniny byly docela fajn, ale ještě bohužel nekončí... Sháním práci a stále na mě všude kašlou, ne že bych ji nějak zoufale potřeboval ale posunulo by mě to zase někam trochu jinam. Poslední týden čekám na vyjádření z jednoho nadějně vypadajícího místa, ale že by mi konečně zavolali? Ne. Tak čekám. A protože už to zase začíná být smutné, tak to zase raději utnu, než toho napíšu další dvě stránky. :)

Tak co vaše prázdniny? Měli jste nějaké? Byli super?

3 komentáře:

  1. Nezkoušel jsi to v nějakém herním studiu? Co třeba Silicon Jelly v Praze. Zhruba před rokem, tuším, sháněli někoho, kdo by byl s to pracovat v Unity, a předpokládám, že jejich zájem o lidi pořád více méně trvá, protože toho dělají docela dost.
    Určitě by se jich našlo víc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle studio neznám tak na to mrknu... Vlastně Unity vývojáře sháněli i tady v Brně v Madfingers. Můj problém s Unity je hlavně v nevýkonu mého stroje*, takže se s tím i špatně učí ale i tak jsem si domluvil na jednom projektu, kde bych byl jako programátor ale bohužel to asi nedopadne.

    *fakt přemýšlím o investici, ale úspory si budu muset nechat na nájem, protože se budu velmi pravděpodobně brzy stěhovat...

    Hehe, tak mě při psaní tohoto komentáře pozvali na pohovor. Zítra.

    OdpovědětVymazat
  3. No vidíš, to je dobré. :) Hlavně klid a sebevědomí. Rovná záda, žádná pokleslá ramena. Košile. Vlasy nějak rozumně upravené. ... No však to určitě znáš. :)

    Každopádně zkoušej. Myslím, že by se nechalo domluvit asi i s daným studiem ohledně stroje.

    OdpovědětVymazat