středa 2. ledna 2013

Nový rok, nová dobrodružství

Včerejšího odpoledne jsem si oblékl nové sako, obul nové polobotky, nasadil nový baťůžek a vyrazil vstříc novému roku, kterýžto mě zavedl s novými jízdními řády do neznámých temných koutů našeho světa...

Namístě by jistě bylo shrnout předcházející rok, ale moc se tím zabývat nehodlám, přecejen si to tady v případě zájmu můžete přečíst, ale pár zajímavostí asi nakonec stejně vypíchnu.

Byl jsem pod stanem a dokonce dvakrát, což bylo naposled v mém raném dětství a líbilo se mi to. Pořádal jsem jednu pěknou literární soutěž a napsal pár povídek. Udělal jsem minimálně jednu videohru, do které jsem pořádně zapojil celý tým. Natočil jsem, mimo jiné, videoklip který se líbil pár lidem v Norsku i Kanadě, začal se učil švédsky a párkrát vyrazil mezi lidi... Mimo veselých událostí se samozřejmě objevilo pár nepříjemností, ale ty myslím nestojí za vzpomínání. ;)

Ponese se nový rok v dobrodružném, veselém či romantickém duchu? Nemůžu s jistotou říct, ale určitě budu dál pracovat na svých cílech, snech a osobním rozvoji.

Takže se budu dál snažil pravidelně cvičit, zdravěji jíst, rozvíjet své znalosti a schopnosti, tvořit a snad i více než doposud vyrážet za kulturou, začít poznávat nové kraje a samozřejmě i lidi ;)

A co vy? Chtěli byste něco změnit, nebo jste spokojení s aktuálním stavem Vašeho života?

2 komentáře:

  1. Svoje cíle jsem si tak nějak vypsal, koukám, že na sobě taky hodláš pracovat, musíme na konci roku zveřejnit naše pokroky, nebo tak něco:) samozřejmě držím palce

    OdpovědětVymazat
  2. Tož já na sobě pracuji už delší dobu, a cíle z minulého roku jsem téměř splnil... tady jsou jen tak stručně, bez podrobností ;)

    Tak jsem zvědavej jak tenhle rok dopadnem. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat