pátek 7. prosince 2012

Trocha kulturního vyžití

aneb, po dlouhé době na nějakém koncertě.

Akce to byla pro mě nečekaná, ale když mi přišla na nejmenované sociální sítí pozvánka - řekl jsem si hrdinsky:"Nebuď mouka a pro jednou taky vyraž mezi lidi!" a ačkoliv to na začátku nevypadalo, nakonec jsem nelitoval. Až jsem sebe samotného překvapil tím, že jsem si stoupl z nepohodlné lavice a vyrazil schytat pár úderů loktem do obličeje - prozřetelně a díky předchozím zkušenostem, jsem nechal brýle odpočívat na stole. :)

Koncert sice započal o hodinu později, stál o korunu více, cena piva byla nasazena na úroveň luxusní restaurace a první dvou kapelám někdo značně zprasil zvuk, takže z poslechu mnohdy i potencionálně skvělých kytar bylo velké prd... ale u třetí kapely už to bylo lepší a bylo možné rozeznat jednotlivé nástroje a zpěvy - tak jak to mám rád. :)

Co z toho plyne? Neseďte jen doma na zadku a alespoň jednou za půl roku se podívejte někam ven, ať máte na co ve stáří vzpomínat.

A pokud by měl někdo zájem tak může mrknout na video z mého skomírajícího projektu ;)

2 komentáře:

  1. Vidíš, taky bych se někam podíval, žel, prachy budu mít až těsně před vánocema:/ Sakra, už aby bylo léto a nějaký ty larpy!

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí tahle akce nebyla nijak závratně finančně nákladná :)

    Určitě pak bude i nějaký ten zombie kemp, třebas i více larpovej, jestli něco kloudného vymyslíme.

    OdpovědětVymazat