středa 15. září 2010

Tablet PC - recenze

Server na kterém byla recenze umístěna byl bohužel zrušen! A recenze zmizela s ním... z toho důvodu Vás alespoň odkážu na článek, který jsem napsal po roce používání uvedeného tabletu: http://fajrs.blogspot.cz/2011/10/tablet-pc-recenze-po-roce.html 


po měsíci důkladného testování přichází recenze mého tablet pc za 107 dolarů z číny... Jak se dozvíte v recenzi jsem s ním naprosto spokojen, některé věci sice trošku drhnou, ale dokáže všechno nač jsem si ho koupil a ještě něco navíc... Takže já koupě nelituji, a až ho někde rozflákám - nedávno jsem si večer četl za chůze a zakopl o patník, naštěstí jsem to vybral a tablet úspěšně udržel - tak si nejspíše objednám další - i když možná ještě pár dolarů přihodím, každopádně věřím, že mi nějakou dobu sloužit bude a potom budou ty schopnosti a ceny někde jinde...

Recenzi samotnou jsem pak publikoval jako svůj druhý článek na serveru poweron - kde byla vtipně označena jako "brožurka na suchý rohlík" a musím dát za pravdu, je sice dlouhá, objektivní, informativní ale něco jí chybí - když tak napište nebo se zeptejte a já to doplním - posuďte samy: http://poweron.cz/tablet_pc_za_dvojku


12 komentářů:

  1. Je to zajimave. Kde, a jak jsi to objednaval?
    Docela me to zajima. Ja parkrat nakoupil jen pres Aukro, takze nejaka rada, jak to koupit lip, by bodla. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem koupil na dealextreme.com - více info najdeš zde na blogu - několik příspěvku zpátky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Recenzi ti chválím. Na čtení knih a surfování to stačí. Jen škoda, že ta baterka nemá větší výdrž. Kdybych nebyl chudý student, přemýšlel bych i o koupi iPodu Touch.

    OdpovědětVymazat
  5. Ono to stačí i na učení, či materiály do angličtiny a z baterkou to nejni tak špatný jak se může zdát... vydrží tak pětkrát déle než můj noťas... mnohdy mi vydrží i několik dní. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, uvažuji o koupi, ale kolik to asi vydrží hodin? Tak zhruba když to použiji třeba 2 hodiny a nechám to tak se to vybije jak moc? A když to vypnu tak se to vybije? Dík za radu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Když to vypneš, tak se to samozřejmě nevybije.

    Ten můj vydrží pracovat nějaké tři hodiny a klidně i víc.. tedy v podstatě si na něm můžu číst a pak dvě hodiny třeba prohlížet pdf. Film či wifi ti to samozřejmě vybije rychleji. Prostě záleží co budeš dělat.

    Režim spánku má, ale já ho nepoužívám, takže nevím jak dlouho v něm vydrží.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj a myslíš, že se dá sehnat kabel na nabíjení do auta?

    OdpovědětVymazat
  9. Řekl bys mi prosím jaký je to typ tabletu nebo rovnou odkaz? :) :)

    OdpovědětVymazat
  10. Měl by to být tenhle: http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-tft-lcd-google-android-1-6-tablet-pc-w-wifi-camera-via-wm8505-arm926-42070 dneska už je levnější ale zase už se dají sehnat lepší.

    OdpovědětVymazat
  11. pozrite si aj www.ebay.com tam je vselico a za dobre ceny ...

    OdpovědětVymazat