neděle 5. září 2010

Nový FireHead! konečně...

Ano je to tak! Po několika letech, co jsem tak různě zkoušel překopat celý web, jsem to konečně dokončil - a to díky redakčnímu systému... Dlouhou dobu jsem to odmítal, protože to přece-jen není vlastní práce, ale jakmile jsem vyzkoušel - byl jsem nadšen! :)

Stránka je nyní přehlednější, má aktuální obsah a dá se na ni velice snadno přidávat další... takže jsem spokojen, i když po stránce vzhledové (hlavně pozadí) je ještě co vylepšovat...

Nebudu to tady moc obkecávat, detailnější informace se dozvíte tam...

Ps: Na grafické stránce se pořád pracuje. Teď jsem změnil pozadí, na stejné jako na blogu, sice má skoro 1mb, ale vypadá to líp, než to šedé...

8 komentářů:

  1. Škoda, že je tak moc neosobní... :/

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám na to a máš pravdu, je to takový "bez duše", snad pomůže nějaké lepší pozadí.. a s těma zelenýma štítkama asi taky něco udělám.. jestli to půjde.

    OdpovědětVymazat
  3. S tím pozadím je to teď takové nesourodé, ale jinak proč ne.
    Důležitý bude stejně asi hlavně obsah a ten je dobře dostupný. Na nové hry se těším.
    O většině starých ani nevím, asi to bude chtít zapracovat na reklamě.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak některé ty hry mají třebas šest let.. a na ty už reklamu dělat nemá smysl, vzhledem k tomu že na nových systémech už ani nejdou spustit ;)

    Ale určitě jsem na nějakou hru zapomněl... njn, když už jich je kolem 40ceti...

    OdpovědětVymazat
  5. Jj, to se není čemu divit, je to hezké číslo. :)
    Jsem si tuhle říkal, jak jsem na tom dobře, protože až teď dokončím Vesnici, Cubesis a Frozen, budu mít na kontě od roku 2007(včetně) v průměru 1,5 hry za rok (počítáno jen ty s hodnocením kolem 7-9/10). Ale s tím tým číslem se to nedá měřit.

    OdpovědětVymazat
  6. Heh, kdybych měl počítat jen hry nad sedum... no, pár jich bylo, ale nějakou dobu jsem hrál na kvantitu... takže to raděj počítat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný, ale někde by tam měla být nová ohnivá hlava ;-) http://tinypic.com/m/b6wx7a/2

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, tak mohl bych vyměnit nápis "Firehead" za nějaké logo, nebo ho prostě přikreslit do pozadí... ale to bych spíše chtěl nějaké fakt luxusní ;)

    OdpovědětVymazat