čtvrtek 14. září 2017

Zmatené blábolení

Rok tu nic nebylo.

A rozhodně to není tím, že by nebylo co psát. Dokonce jsem celou řadu blogů rozepsal, jen je nepublikoval. Myslím, že to bylo tím, že těch zajímavých aktivit bylo opravdu hodně a než jsem stihl dokončit článek tak už jsem měl námět na další dva.

Za tu dobu se toho opravdu hodně údálo a stalo. Zkusím to jen tak rychle sesumírovat. Spiše pro sebe, než pro neexistující čtenáře tohoto blogu.

Za poslední rok už mám třetího zaměstnavatele. Byl jsem vedoucí oddělení (excel tabulky a podpisování dovolených), pak jsem jakože globálně koordinoval několik kontinentů (to bylo opravdu hodně excel tabulek), dal jsem si dva měsíce placené dovolené a teď si hraju na projektového manažera (občas si i zaprogramuji). Mezitím všim jsem si samozřejme hrál na podnikatele. Jestli se tentokrát z daňového přiznání nepobleji tak už nikdy.

Byl jsem se mrknout v Itálii v rodném městě Da Vinciho, vylezl jsem na horu v Rakousku, objezdil jsem půl republiky a jako bonus jsem si vyzkoušel solo-cestování do Maďarska a na Ukrajinu.

Taktéž jsem byl na několika postapo larpech a nově také na řadě fantasy bitvách. Brodit se v bažinách, moknout, mít hlad, nechat se mlátit a pak se týden kurýrovat v posteli - to je koníček.

A to by bylo abych se nestal organizátorem těchto akcí. Ke konci roku se nám podařilo zachránit the  Walking Dead Larp a potom jsme se rozhodli to celé posunout na vyšší level. Letos máme za sebou půl roku příprav, několik setkání, spoustu diskůzi, desítky e-mailů, celou řadu excel tabulek, word dokumentů a docela slušný rozpočet. V pátek se rozhodne, zda si naše třídení postapo peklo těch padesát lidí užije anebo ne. Má celej víkend pršet. Držte palce.

Hrál jsem hodně deskovky. Dokonce jsem vyhrál i Brněnskou deskoherní ligu. Jakože jsem byl úplně nejvíc nejlepší. A taky jsme vcelku zamakali na naší vlastní hře Mrtváci - kterou sice děláme už přes dva roky, ale letos, to snad doklepneme. A to nemluvím o těch dalších otestovaných či doposud neotestovaných prototypech.

Videohry už nedělám. Dokonce bych chtěl i nápady jsou, ale už ani nezkouším začínat. Posledně mi stačilo se pár měsíců rozčilovat v Unity při práci na jednom projektu pro klienta... To je prostě peklo. :D

Tož, ještě bych se mohl rozepisovat ale musím ještě do lékarny pro hromadu obvazů na larp.

Tak zase naschledanou.

1 komentář:

  1. Můžeš vydat všechny svoje hry a hned budeš mít materiál na článek! :-)

    OdpovědětVymazat