úterý 19. srpna 2014

Pátý zombie kemp 2014

Pekelný kočár z nebes nám za smrticích laserových paprsků z vesmíru přinesl další zombie kemp! 
A samozřejmě to opět stálo za to. :)

Akce měla začít po dvanácté hodině, takže jsem po probuzení v klidu poklidil, naplánoval poslední věci, nachystal si mapy a poznámky (a zapomněl si je vzít), posnídal jsem toast s majonézou a vyrazil vstříc novým zážitkům.  

Úvodní setkání proběhlo již klasicky na hlavním nádraží nejkrásnějšího města vesmíru - Brna. Kdy jsme se kvůli přísně nudným důvodům sešli jen tři - Já, Play3r a Voyager, takže jsem je dle plánu provedl městem až ke mě na byt, kde jsem si dal další toast s majonézou, pustil kolegům humoristický norský nazi-zombie film Dead Snow 2 a znovu vyrazil do města pro Sybrakose a jeho silně mocný luk, se kterým se prý v autobuse dá dělat dobrý dojem na děvčata - taky bych si měl jeden koupit. :P


Po další procházce skrze město jsme vyčkali na Nebožku a pak se všichni společně (řádně ozbrojeni) vydali prozkoumat přírodní krásy jižního Brna. Viděli jsme řeku, pole, kačeny... Počasí se tvářilo vlídně a tak jsme mohli v klidu začít trénovat své dovednosti v ostrostřelbě a pak jsme samozřejmě docela brutálně zmokli. :D






Po oschnutí a krátkém odpočinku (a dalším majonézovém toustu) jsme vyrazili řádit na Laser Game. Na místě naše počty dočasně doplnil Tom a Oliver a tak jsem se mohli pustit do arény. Dali jsme si jednu akční a druhou týmovou. Je to dobrá sranda u které se člověk dokáže řádně zapotit. Nejvíc největším zabijákem se stal a to zcela samozřejmě - Firejs. ;)

V rámci odpočinku jsme si zaskočili na Tortily (takové ty placky nacpané nějakými věcmi) - Já zvolil vegetariánskou a ostatní v rámci potěšení ze strachu, bolesti a utrpení nevinných živých bytostí, ty s obsahem nasekaných mrtvol.* Naštěstí byly všechny s dostatkem jakési pseudo majonézy a tak skončila na oblečení, zemi a dokonce i v jedné úžasné kabelce... :)

*propaganda musí bejt... :D

Přišel čas vyzvednou věci a vyrazit do temných lesů na severním okraji jihomoravské metropole. Po dlouhatánském bloudění za světla baterky,  jsme zaslechli zvuk muziky a světlo ohně! Byly jsme spaseni... A uvítáni několika podnapilými osobami - Chekotayem, Linotem, Sofem a Toudim. :)

Klasické diskuze, ochutnávání, kytara, zpěv, ženy... A noční výšlap do kopce po rozmočené a trním zarostlé cestičce doprovázený ohňostrojem, ze kterého jsme přes koruny stromů neviděli ani prd. Leč ten krátký pohled na osvětlené paneláky za tu námahu jistě všem zúčastněným stál! :)

A pak už postupné odpadávání účastníků do přilehlých stanů, kdy se jen jediný a vskutku hrdinský Firejs rozhodl zůstat venku, hlídat tábor a při pozorování hvězd rozmýšlet nad smyslem života. Anebo možná už jen neměl sílu na to aby se odplazil do stanu... :D





Ráno jsme byly navštíveni a občerstveni Viky a Frantou. Vyzkoušeli jsme si všemožné ultracool náčiní - vrhací nože, sekery, hvězdice, které milí účastnící kempu donesli na svých mocných zádech a pocvičili taktickou střelbu s jakoby palných zbraní na přilehlé lesní cestě. A vůbec si tak všemožně hráli. 









A samozřejmě přišla řada i na další tréning lukostřelby, přecejen se tři luky naráz nesejdou každý den, takže se to muselo řádně využít. Vystřelili si snad všichni, takže pohoda.








Pomalu se blížil konec a tak jsme před druhou hodinou zabalili tábor, vyrazili vstříc svým běžným životům a milovaným toustům s majonézou...

Děkuji Nebožko, Sybrakosi, Voyagere, Play3re, Chekotay, Viky, Linote, Sofe, Franto, Toudi, Tome i Olivere. Věřím, že se zase brzy uvidíme.

PS: Pravopisné chyby, nesmysli a hovadiny v článku hlaste bez skrupulí v komentářích - děkuji.

5 komentářů:

  1. Žádný nesmysly jsem tam nenašel, jenom pěknou recenzi toho, co se stalo a zažilo:) Takže díky, snad se časem taky přemůžu k nějakýmu shrnutí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si rád počtu aj názor s druhé strany. :)

      Vymazat
    2. ...které si nikdo nepřečte, protože si Sybrakos zablokoval blogísek pro všechen lid. :)

      Vymazat
  2. Něco podobného taky pořádáme. Jen bez všech těch zombie aktivit. Takže jen chlastáme u táboráku za městem.

    Btw, co máš s tím toustem s majonézou? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, tohle byl pátej kemp, pak byly ještě dvě sympozia a nevím kolik menších Brněnských srazů... Je parádní pocit, něco pořádat a vidět, že lidem stojí za to projet půl republiky jen aby tam mohli bejt s ostatníma.

      Táboráky za městem jsou taky fajn, ale mě už by to bez těch aktivit o okolo tolik nebavilo. :)

      Toustovej chleba a majonéza bylo asi to jediné co jsem od pátku od večera měl na bytě k jídlu. Miluji to! :D ;)

      Vymazat