sobota 5. ledna 2013

Snowman in the woods

Přes vánoční svátky jsem se rozhodl vložit pár hodin do vývoje hry, oslovil jsem tedy v kolegy v týmu a pustili jsme se do práce. Vznikla malá hříčka Snowman in the woods, která se nakonec usadila na druhém místě zimní soutěže velkého chytráka. Ptáte se, o co ve hře jde?

Hrajete za mladého a statného hrdinu, který se rozhodl vyrazit do hlubokých lesů stavět sněhuláky! Přičemž se mu do cesty staví ukrutný mráz a chlupatá lesní monstra! Troufnete si postavit všech sedm sněhuláků?

Kdo na hře pracoval?
Firejs, Gamedesign, Program
Play3r, Grafika, Test
Shotec, Hudba

Jak hra vypadá?

A ještě před odkazem na stažení, bych chtěl poděkovat svým kolegům, za to, že se rozhodli mi pomoci dělat lepší hry ;)

-> Stáhnout <-

4 komentáře:

  1. Chlape, tohle se mi líbilo! Hned jsem instalnul a za chvíli dohrál, zabrat mi dala akorát tuším třetí "mise", kdy se tam naráz objevovali T5i chlupáči naráz, ale víc než dvakrát jsem nic opakovat nemusel. Good job:)
    Nemohli by jste udělat nějakou takovou casual relaxovku ve stylu TWD?

    OdpovědětVymazat
  2. Mám radost, že se líbí ;)

    TWD? Mno, o nějaké vlastní zombie hře sním už dlouho, ale přímo walking dead mě ještě nenapadlo... asi by se dalo, nic neslibuji, protože je to otázka daleké budoucnosti. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je tvá první hra, u které jsem měl dojem, že se povedla. :) Podle mě velký pokrok dopředu. Vypadá to, že práce v týmu tvým hrám celkově svědčí. Hodnotím tedy předně hratelnost. :) Celkově je to vyvážený kus, všechny věci mi přišly zhruba na stejné úrovni. Nezbývá než popřát, aby se to dál zlepšovalo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za reakci, jsem moc rád, že se ti líbí ;)

    OdpovědětVymazat