úterý 23. února 2010

Šesté narozeniny!!! a velký dárek

Ano je to tak! už před víc jak týdnem (22.2.) uběhlo už šest let od vzniku "vývojářského týmu" FireHead, který Vám nadělil už desítky freeware her a další zábavy.

Jako takový malí dáreček vám přináším balíček her, které bohužel nikdy nebyly vydáni, a některé i přesto, že byly dokončeny (např. Energetic, Robot, Car Rescue.) a to z i se zdrojovými kódy. Mnohé jsou však už opravdu staré (i z roku 2004), takže k jejich správnému spuštění budete potřebovat Game Maker ve verzi 5. Přesto vám však pomůžou nahlédnout pod-pokličku a u některých se možná i pobavíte. Některé jsou nadčasové např. takový Energetic je ve své podstatě tower defense hra z roku 2004, při jejíž tvorbě jsem neměl tušení, že něco jako tower defense existuje, a že to bude na internetu velice oblíbený žánr. Možná, že kdybych to tehdy vydal, což se neuskutečnilo kvůli velké velikosti (přes tři megabajdy) které hra dosahuje kvuli nadabovaným hláškám.. byl bych dnes slavný :D.. BloodJoe brutality plus, je zase GTAlike hra s deviti s braněmi a možností řídit vozidlo. Robot je pro změnu topdown hra s budoucnosti s docela slušnou grafikou, kterou jsem tehdá dělal do jedné soutěže. No a Car Rescue měl být původně Pacman, ale nakonec se stoho stala záchrana lidí před mimozemšťany. Ostrov je zase hříčka ve které musíte přežít na ostrove, můžete si zasadit pole, sbírat bobule... Akadria je rpg, s pavouky a několika jeskyněmi. The mage s roku 2004, je o kouzelníkovy co zabijí pavouky pomocí devíti mocných kouzel.. a tak dále ;)

Soupiska her
Plné hry
- Dungeon, Earthship, Plošinka, Psychodedek, Robot, Energetic, Car Rescue.
Nedokončené hry
- Akadria Pekelná brána, BloodJoe, BloodJoe brutality plus, Kopáč, Ghostcity, Logical, The Mage, Úsvit mrtvých, Ostrov, Letadlawar, Bloodturnaj.

Download: http://www.edisk.cz/stahni/16064/6let.rar_20.99MB.html

2 komentáře: