pátek 4. září 2009

Letní soutěž velkého chytráka 09


Opravdu dlouhou dobu jsem přemýšlel, jakou hru mám pro tento ročník vytvořit. Řekl jsem si, že další topdown střílečku už dělat nebudu (jako to bylo v minulých ročnících) a tak jsem zkoušel tvořit různé logické hry, klikačky, plošinovky, no prostě nějakých šest her, ale čas se krátil a já nebyl, zničím spokojen, nebo jsem spíš nedokázal ten nápad správně zpracovat a tak jsem skončil u topdown hry!


Naštěstí se mi podařilo vyměnit zbraně, za krabice a Transfer-gun, takže to není tak hrozné.


Ve hře samotné pak musíte utéct z vězení budoucnosti, překážkou vám budou silová pole, jež budete muset vypnout pomocí různo barevných bedýnek, a strážné věže, které po vás budou střílet. Jak se jim ubráníte? Zdvihnete krabici a budete se za ní krýt ;)


Hru samotnou už mám prakticky hotovou (Má menu, intro, můžete vyhrát, prohrát) už dodělám jen nějaký ten závěr, a pak pár doplňků jako počítače u kterých si budete ukládat pozici a nějaké ty grafické doplňky, protože teďka je to takové až moc chudé.


Letos jsem hře moc času nevěnoval (asi nějakých 8 dní a to většinou pod 1 hodinu), protože jsem strašně moc línej a raděj jsem ležel u televize, nebo studoval internet, z čehož usuzuji, že moc vysoké umístění nebude, ale nějak mě to ani moc netrápí ;)


Jo a jmenuje se to:"Útěk z Kryoxu".


2 komentáře:

  1. "Transfer-gun"? To zní moc slibně :). Jsem zvědav na zpracování. Doufám, že úroveň po předchozích ročnících šla nahoru. :)

    OdpovědětVymazat
  2. T-Gun funguje jednoduše, klikneš na předmět, držíš a táhneš ;)

    Jestli šla kvalita nahoru? Snad ano. :)

    OdpovědětVymazat