středa 2. září 2009

Battleswarm aneb pěkne slizkej masakr!

Battleswarm: field of honor je jméno hry se kterou jsem se před pár dny seznámil na fóru Velkého Chytráka a od té doby jsem u ní strávil několik pěkných hodin (a určitě ješte strávím).

O co vlastně jde?

Hra spočívá v bitvách mezi lidmi a brouky s tím že se můžete postavit, na kterou stranu chcete. V případě člověka hra probíhá jako střílečka a u brouků jako strategie. Lidé musí spolupracovat, aby dokázaly splnit potřebné úkoly (většinou zničit broučí hnízda) a v tom jim má za úkol zabránit hlavní brouk, který má po ruce rozmanité druhy brouků a "kouzel", nejde však jen o to vytvořit stovky hmyzáků a poslat je do útoku (takto je lidé snadno rozsračkují) mnohem lépe je využívat obrovské armády hmyzu takticky (využívat různé schopnosti brouků, útočit z více stran atd.)


Za vyhrané, ale i prohrané bitvy dostáváte peníze podle toho, jak moc dobře jste si vedly. Za ty si můžete nakoupit spousty druhů zbraní, brnění, brouků, granátů a spousty dalších věcí. Navíc zlaťáčky naskakují celkem rychle…


Určitě bych se měl zmínit o tom, že hra je zdarma, takže se stačí jen zaregistrovat, stáhnout (cca 650mb) a pustit se do války. Tak mi nezbývá než Vám popřát dobrou mušku, kvalitní taktiku a hodně výher.


Registrace a download: http://battleswarm.net/


PS: Hra je ve fázi betaverze.

PS2: Co sleduju internet tak si spousta lidí stěžuje na možnost nákupu lepších věcí za reálné peníze, ale zde se dají i ty koupit za peníze získané v bitvě ;)

2 komentáře:

  1. Vyzkouším, zní to dobře. Hmyzáci 4ever.

    OdpovědětVymazat
  2. Na začátku si udělej tutoriál (získáš nějaké to základní brnění) a pak úkoly ze sekce "mainduty" (např. připojit se do hry, poslat zprávu atp.) za což dostaneš například, brokovnici, nějaké ty brouky atp.

    Jinak, za brouky jsem to zkoušel včera a dostával jsem pěknou sadu :)

    OdpovědětVymazat