čtvrtek 24. září 2009

14!

ze 14nácti, nečekanej to výsledek :)

Popravdě, jsem ještě před začátkem vysílání jsem říkal kamarádům, že budu na posledních třech místech, a jestli se trefím tak bych nejradši úplně to poslední. Škoda, že jsem si nevsadil ;)

Třeba mě to příště (jestli bude tak opět počítejte z mou účastí) nakopne a budu hře věnovat více než cca. deset hodin a třeba taky neudělám zase top-down hru (jako v posledních třech ročnících), ale tím bych si zase nebyl tak jistej...

Každopádně se snad zase budu věnovat jednomu projektu, který alespoň v mých očích vypadá nadějně, ale vzhledem k tomu, že nemám moc času (jasně) tak se ho neočekávejte příliš brzy, snad jen dodám, že už je ve vývoji nějakýho půl roku a nedělám ho sám (jak mám ve zvyku), ale s někým koho všichni znáte... Zatím nebudu více prozrazovat, protože... prostě proto! :)

Ps: mluvil jsem o LVSVCH09 a mojí hře "Úťek z Kryoxu"...

6 komentářů:

  1. Já si hlavně myslím, že by ses měl pořádně zamyslet a udělat něco zajímavého, něco s nápadem, něco co má šťávu. Kolikrát jsme ti už na fóru radili, co zlepšit. Ale bohužel je to furt stejný. Stejný, stejný a zase stejný. Ale myslím, že máš ohromnou šanci to vytáhnout ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Jasný, já si taky říkám, že zkusím dělat spíš menší hříčky, protože si toho vždicky naložím hodně a pak osekávám, osekávám a nakonec tam nic nezbude ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Kolikátej si vlastně skončil? Já taky pohořel jako sedláci u chlumce :D, ikdyž pravda, času jsem tomu věnoval daleko víc. Na soutěži se mi líbilo že vyhráli dva borci, kteří tomu evidentně věnovali hodně času, proti nim jsme úplný vořezávátka x). Ale příště jim to natřeme, prostě dáme tomu víc, no ny? ;)
    (Ikkju)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo Bedi má taky pravdu, tyhle rychlovky taky jdou, ale musí to být fakt nápad který chytí za .. kostky x)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolikátej? No přece poslední ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, já sem de.il :D, dyť to tady čtu.. Pohoda, na ocase skončily všechny renezanční osobnosti :D; máme hold bohémskej život a málo času x)

    OdpovědětVymazat